BAŞKAN AKÇADURAK’IN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI ;
Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensupları, Hayatımızın vazgeçilmez temel unsurlarından biri olan basın, toplumun yapılanmasında ve gelişmesinde büyük rol oynamaktadır. Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güvenin artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin önüne geçecektir.

Ulusal ve Yerel Basınımızın Değerli Mensupları,
Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesini teminen halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında Yerel Basınımız başta olmak üzere basın sektörünün çok önemli katkıları bulunuyor.
Demokratik hayatın vazgeçilmezi ve halkımıza haberleri hızlı ve şeffaf bir şekilde aktaran emektar basın mensuplarının “24 Temmuz Basın Bayramı’nı” en içten dileklerimle kutluyorum. Gece-gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.
Muharrem AKÇADURAK
Gediz Belediye Başkanı