KAYMAKAM ALKAN ve BAŞKAN AKÇADURAK, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Gediz Kaymakamı Hakan Altan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı Arefesinde yapılan ziyarette; Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nihal Bircan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Demirdağ eşlik etti.

Vatan ve bayrak uğrunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine yükselen bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ettiklerini ifade eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,” Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını, belediyemiz ve gönül kapılarının onlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Şehit ailelerini kendilerine bırakılan kutsal emanetler olarak gördüklerini hatırlatan Başkan Akçadurak, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, şanlı bayrağımızın dalgalanması için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Bu fedakârlıklarını unutmak mümkün değildir. Bizler ne yaparsak yapalım onların haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğruna toprağa düşen bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, değerli ailelerine ve sevenlerine metanet ve sonsuz sabırlar diliyorum. Ben bu vesileyle sizlere ve tüm hemşehrilerimize hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerin ardından şehit aileleri, kendilerini unutmadıkları ve her zaman yanlarında olduğu için Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür etti.