KARANTİNA ALTINDAKİ VATANDAŞLARA BAYRAMDA ZİYARET
MKYK Üyesi Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve beraberindeki heyet, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle Gediz Kredi Yurtlar Kurumunda karantina altına alınan vatandaşları ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında MKYK Üyesi Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan.Tğm.Yaşar Türker, AK Parti Gediz İLçe Başkanı Mehmet Erkan,  Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Muhammet Keskin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü İbrahim Demirdağ, Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Haner ve Gediz Devlet Hastanesi Müdür Yard. Necmi Hakan Karahan eşlik etti.

Milletvekili Ahmet Tan ve beraberindeki heyet Gediz Kredi Yurtlar Kurumunda karantina altına alınan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, bayramlarını kutladılar. Karantina sürecini tamamlayıp taburcu olan vatandaşa ceviz ağacı fidanı, çocuklara ise ajanda, kalem, futbol topu, şapka ve kitap hediye edildi.