GEDİZ’İN ÖZ MALI GEDİZLİNİNDİR
GİMSAN arazisi (Besihane) kamulaştırılarak 66.840 m²lik alan Gediz Belediyesi’ne kazandırıldı.

GİMSAN arazisi (Besihane) kamulaştırılarak 66.840 m²'lik alan Gediz Belediyesi’ne kazandırıldı.

Gediz Belediyesinin girişimleri sonucunda, GİMSAN arazisi olarak bilinen ve GESSAN A.Ş'ye ait olan 66.840 m²'lik alan kamulaştırılarak Gediz Belediyesi'ne kazandırıldı.

GİMSAN arazisinin kamulaştırılmasıyla ilgili sürecin uzun ve titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Başkan Akel, “Gediz’in en kıymetli hatıralarıyla dolu olan GİMSAN arazisini (Besihane) ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gediz'imizin gelişimi ve geleceği için stratejik öneme sahip olan 812 Ada 28 Parsel nolu 66.840 m²'lik bu alanı belediyemizin hizmetine kazandırarak, şehrimizin çehresini değiştirecek önemli bir adımı atmış bulunmaktayız. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası