MİLLETVEKİLİ ERBAŞ ve BAŞKAN AKEL, AKDENİZ KARPAZ ÜNİVERSİTESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Akdeniz Karpaz Üniversitesi mezuniyet törenine katıldı.

Kıbrıs'ın Lefkoşa şehrinde bulunan Akdeniz Karpaz Üniversitesi'nin düzenlediği mezuniyet törenine; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Eskigediz Belediye Başkanımız Mustafa Arslan, Akademisyenler, Sanatçılar ve Öğrenciler katıldı.

Milletvekili Ahmet Erbaş ve Belediye Başkanı Necdet Akel, törende öğrencilere hitap ederek başarılar diledi ve mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası