DAHA TEMİZ BİR GEDİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Gediz Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini düzenli aralıklarla temizleyerek vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlıyor.

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte ilçe genelinde cadde ve sokaklarda belediye ekipleri özel ekipmanlar kullanarak konteynerleri detaylı bir şekilde yıkıyor ve dezenfekte ediyor. Bu sayede, çevreye ve halk sağlığına duyarlı bir yöntemle çöp toplama hizmeti sunuluyor.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, yaptığı açıklamada, "İlçemizin temiz ve düzenli bir görünüme sahip olması herkes için önemli. Bu nedenle, temizlik işlerimize büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz düzenli olarak çöp konteynerlerini temizleyerek hem çevre kirliliğini önlemeye çalışıyor hem de halk sağlığını koruyor" dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası