BAŞKAN AKÇADURAK ALPİNO MOBİLYA STANDINI ZİYARET ETTİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Mehmet Demirtaş; Dünyanın en büyük mobiya fuarlarından biri olan CNR İMOB-Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarında yer alan Alpino Mobilya Standını ziyaret etti.

İlçemizde bulunan her yatırımcının, her sanayicinin destekçisi olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Akçadurak; “Gediz’de Mobilya sektörünün önemli isimlerinden olan Gediz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Alpino Mobilyamızın standını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Yapılan bu tür etkinliklerin şehrin ekonomisini ve ihracatını artıracağına canı gönülden inanıyorum. Stant açan tüm firmalarımıza da bereketli bir fuar geçmesi temenni ediyorum.

Ziyaretimiz esnasında bizleri samimi bir ortamda karşılayan ve misafir eden Alpino Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Muhittin Kocadağ, Alpino Mobilya Genel Müdürleri Mehmet Said Kocadağ ve Abdüssamet Kocadağ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu.