BAŞKAN AKÇADURAK, ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçemizdeki özel eğitim okullarını ziyaret etti.

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili’nin de katıldığı ziyarette, 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Okulu, Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şubesi ve Ay Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi.

Engellerin sevgiyle aşılabileceğini belirten Başkan Akçadurak; “Her zaman ve her türlü ihtiyaçlarında hem engelli kardeşlerimizin hem de ailelerinin yanındayız. Onları sembolik olarak bir gün değil her gün hatırlıyor ve üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası