BASKAN AKÇADURAKTAN YÜRÜYÜŞ YAPAN GENÇLERE ZİYARET
19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencleri Muratdağı Termal Turizm Merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya Sağlık Bilimleri Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencleri Muratdağı Termal Turizm Merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi.
Muratdağı 2.080 metre yükseklikteki küçük zirveye yürüyüş gerçekleştiren ögrenciler, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından karşılandı. Çeşitli aktivitelerin yapıldığı yürüyüş etkinliğinde Öğrencilere Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin eşlik etti.
 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gençlerimize ücretsiz giriş imkanı sağlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından yürüyüş yapan öğrenciler Aquapark'a davet edildi.

• Çözüm Noktası
Çözüm Noktası