MİLLETVEKİLİ ERBAŞ’TAN, BAŞKAN AKEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette Milletvekili Erbaş’a, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Aydın, Belde Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ünal ve İlçe Yönetimi eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akel; “Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’ın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi en iyi seviyelere çıkarmak için çalışacağız” dedi.