BAŞKAN AKEL, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

Gediz Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli katıldı.

Mesai arkadaşlarına huzur dolu bir bayram dileğinde bulunan Başkan Akel, “Bu birlikte kutladığımız ilk bayram. Bu bayramda yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçek olmasını diliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum." dedi