MURATDAĞI ve ILICA TERMAL TATİL KÖYÜ’NE ŞARJ İSTASYONU
Bölgemizin önemli turizm merkezleri olan Muratdağı Termal Turizm Merkezi ve Ilıca Termal Tatil Köyüne elektrikli araç hızlı şarj istasyonları kuruldu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Son dönemlerde giderek yaygınlaşan elektrikli araçların günümüz ve ilerleyen zamanlarda yaygınlaşması göz önünde bulundurularak, bu alandaki en önemli gereksinim olan, elektrikli araç hızlı şarj istasyonunu ilçemizde faaliyete geçiriyoruz. Turizm kenti olan ilçemizde tam donanımlı ve gelişen teknolojilere ayak uyduran bir hizmet anlayışı ile Muratdağı Termal Turizm Merkezi ve Ilıca Termal Tatil Köyüne aynı anda 4 aracın şarj olabileceği 2 adet hızlı, 2 adet yavaş elektrikli araç hızlı şarj istasyonları kuruldu. İlçe merkezinde belirlenen noktalarda çalışmalarımız devam etmekte olup ilerleyen süreçte şarj istasyonlarının kurulumu sağlanacaktır. Faaliyete başlayan şarj istasyonları ile elektrikli araç sahipleri için büyük kolaylık sağlanmış oldu” dedi.