TÜGVA GEDİZ TEMSİLCİLİĞİNDEN, BAŞKAN AÇADURAK’A ZİYARET
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gediz Temsilcisi Hamdi Atik, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında düzenlenen ziyarette, genel merkez ataması ile Türkiye Gençlik Vakfı Gediz Temsilciliği görevine gelen Hamdi Atik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, vakıf faaliyetleri hakkında Başkan Akçadurak’a bilgi vererek yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, nazik ziyaretleri için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gediz Temsilcisi Hamdi Atik ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.