BAŞKAN AKÇADURAK PERSONELİNİN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Zabıta Haftası nedeniyle Gediz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin, zabıta haftasını kutladı.

Ziyarette Başkan Akçadurak’a, Gediz Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili eşlik etti.

Zabıta personeli ile sohbet eden Başkan Akçadurak; “Her geçen gün hizmet kalitesini artıran belediyemiz, dinamik personel yapısıyla gece gündüz demeden çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü personelimiz; vatandaşlarımıza huzurlu ve güvenli ortam sağlamak için büyük çaba sarf etmektedir. Mesleğini en iyi şekilde icra eden Gediz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelimizin ve tüm zabıta teşkilatının 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.