1 EYLÜL GEDİZ’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ANISINA LOKMA İKRAMI
Gediz Belediyesi tarafından 1 Eylül Gediz’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bu toprakları bizlere armağan eden Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına lokma ikramında bulunuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Ülkemiz, şanlı tarihi boyunca birçok kez düşmanı hezimete ve büyük yenilgilere uğratmaya başarmıştır. Bu şanlı zaferlerden birinin yaşandığı yerlerden birisi de şüphesiz ilçemiz Gediz’de yaşanmıştır.

Bu anlamlı günde güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünde “Bu toprakları bizlere armağan eden Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk.

Vatan, Millet, Bayrak ve tüm kutsal değerlerimiz uğruna hayatlarını gözünü bile kırpmadan feda eden tüm Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.