Hizmeti Nasıl Alırım ?
MİLLETVEKİLİ AHMET TAN ve BAŞKAN AKÇADURAK, GEDİZ OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
AK Parti MKYK Üyesi-K.İ.T. Komisyonu Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaatı devam eden Kale Kadife Tekstil firması yetkilisi Şaban Sargın ziyaret edilerek, çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Ziyaret sonrası Gediz Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından AK Parti MKYK Üyesi-K.İ.T. Komisyonu Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a plaket takdim edildi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :