Hizmeti Nasıl Alırım ?
BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, REKTÖR PROF. DR. KÂZIM UYSAL’A ZİYARET
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğüne atanan ve göreve başlayan Prof. Dr. Kazım Uysal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Başkan Akçadurak’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir eşlik etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uysal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :