Hizmeti Nasıl Alırım ?
MURATDAĞIN’DA ANTREMAN YAPARAK DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU
IPC U20 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında Muhsine Gezer Murat Dağında yaptığı antrenmanların meyvesini alarak Dünya Şampiyonu oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) U20 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcumuz Muhsine Gezer'i tebrik etti.

Başkan Akçadurak; “Muratdağı Termal Turizm Merkezimizde uzun süredir çalışarak altın madalya kazanan Muhsine Gezer’i kutluyorum. Şampiyonada ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek bizleri gururlandıran milli sporcumuzu tebrik eder, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :