Hizmeti Nasıl Alırım ?
ŞAMPİYONLAR’DAN BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
1500 metre dünya şampiyonu Muhsine Gezer, 400 metre dünya şampiyonu Sevim Demircan ve 1500 metre Türkiye şampiyonu Arda Aygün ile sporcularımızın antrenörlerinden Güngör Erenoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “1-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında İsviçre’de düzenlenecek olan 2019 IPC Gençler Atletizm Dünya Şampiyonası’na Muratdağı kampı ile hazırlanan, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Sporcuları 1500 metre dünya şampiyonu Muhsine Gezer, 400 metre dünya şampiyonu Sevim Demircan ve 1500 metre Türkiye şampiyonu Arda Aygün ile sporcularımızın antrenörlerinden Güngör Erenoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sporcularımıza düzenlenecek olan şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :