Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ’DE YAZ SPOR OKULLARI AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ
Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğunda düzenlenen Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları açılış töreni düzenlendi.

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine; AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Gediz MYO Müdürü Gökhan Dağılgan, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Rıza Köylü, Şule Bilgili, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin; “Okulların kapandığı bu dönemde çocuklarımızı, gençlerimizi sportif aktivitelere alıştırmak, bedensel egzersizler yaptırarak onların genç bedenlerini geleceğe hazırlamak, aralarından geleceğin sporcularını seçmek, hiç olmazsa sağlıklı birer birey olmalarını sağlamak amacıyla yaz spor okullarımızı açtık. Tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde geleceğin milli sporcularının yetişeceğine inanıyorum.

682 sporcunun katılımı ile rekora koştuklarını ifade eden Müdür Muhammed Keskin; “23 antrenör ve 4 personelimiz ile bu sene 5 futbol takımı 130 sporcu, 2 basketbol takımı 115 sporcu, 3 voleybol takımı 106 sporcu, herkes için spor 20 sporcu, 2 jimnastik takımı 85 sporcu, badminton 15 sporcu, 2 yüzme takımı 50 sporcu, kort tenisi 25 sporcu, masa tenisi 32 sporcu, atletizm ve çocuk atletizmi 55 sporcu, aerobit step ve plates kursları 30 sporcu ile faaliyet göstermekteyiz. Bizlere yaz spor okulu kapsamında destek veren Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan konuşmasında; “Spor yapmak gençlerimizin en doğru şekilde yetişmesi, birlikte, bir ekip halinde faaliyetler gösterme alışkanlığının kazanılması ve bedenen sağlıklı olmak yönünden çok önemlidir. Yaz spor okulları ile çocuklarımızın sağlıklı sıhhatli olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu manada açılan bu spor okullarının hayırlı olmasını, kazasız belasız bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Düzenlenen tören sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekilerek, formalar sporculara hediye edildi. Tören, çeşitli spor dallarında sporcuların gösterileri ile sona erdi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :