Hizmeti Nasıl Alırım ?
LGS SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
“Bugünün iftiharları Geleceğin Mimarları” projesi kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İlçemizdeki Ortaokulların 8. Sınıf öğrencilerinin girdikleri LGS Sınavı sonucunda dereceye giren öğrenciler için Gediz Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu bahçesinde kahvaltılı ödül töreni düzenlendi.

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğunda “Bugünün iftiharları Geleceğin Mimarları” projesi kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İlçemizdeki Ortaokulların 8. Sınıf öğrencilerinin girdikleri LGS Sınavı sonucunda öğrencilerden dereceye giren ilk 3 öğrenci çeyrek altın ve dereceye giren toplam 50 öğrenci ödüllendirildi.

Düzenlenen törene; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz MYO Müdürü Gökhan Dağılgan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yaşar Türker, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “LGS sınavında dereceye giren öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, “Başarılı öğrencilerimizin başta ailelerini, öğretmenlerini ve değerli okul müdürlerimizi tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem kendilerini yetiştirerek gayret etmeleri, hem de geleceğe kendilerini hazırlamak için yaptığı bu çalışmalar sonucunda elde ettikleri başarılar bizi mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra her şey gönüllerince olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :