GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ MUHTEŞEM KONSER İLE SONA ERDİ
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinliklerinin son gününde Musa Göçmen Senfoni Orkestrası konseri ile muhteşem bir final yaptı.

Yerli ve yabancı rock eserlerin senfonik yorumunu yapan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası, Gediz’deki konserde sevenleriyle buluştu.

Adnan Menderes Yaşam Parkı Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen "Senforock" konserinde şef Musa Göçmen yönetimindeki orkestra, Metallica, Europe, Deep Purple, Cem Karaca, Barış Manço, 3 Hürel ve Fikret Kızılok'un klasikleşen şarkılarının senfonik yorumunu alanı dolduran Gedizliler için seslendirdi.

Açık Hava Sahnesini dolduranlar, "We Will Rock You", "The Final Countdown", "Dönence", "Tamirci Çırağı", "Arapsaçı" ve "Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş" gibi unutulmaz eserlere eşlik etti.Adnan Menderes Yaşam Parkı’nda 18’incisi düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali şenliklerinin son gününde Musa Göçmen Senfoni Orkestrası konseriyle tüm vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendi.

Tüm vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde sahneye gelerek Musa Göçmen ve ekibine teşekkür eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Tarhanası ve çini işlemeli vazo hediye ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.

BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, Dr. CANBERK TOY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı işbirliğiyle Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen toplu sünnet etkinliğinde çocukların sünnet olmalarına katkı sağlayan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Canberk Toy’a, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından plaket taktim edildi.

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ’TAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a Geleneksel Gediz Tarhana Festivali için teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Milletvekili Erbaş” Değerli misafirler öncelikle bu güzel organizasyonu, 18.Geleneksel Gediz Tarhana şenliğimizi, festivalimizi gerçekleştiren, çok kıymetli dostum kardeşim Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Alkışları fazlasıyla hak etti sayın belediye başkanımızın nezdinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi ve şahsım adına sayın belediye başkanımıza bu güzel etkinliği yaptığı için ve birbirinden kıymetli değerli sanatçı kardeşlerimizi burada ağırladığı için bizlere dinleme fırsatı verdiği için sizler adına çini plaket takdim etmek istiyorum. ”dedi.