Hizmeti Nasıl Alırım ?
“ILICA TERMAL TATİL KÖYÜ” PROJESİ TEKRAR İHALEYE ÇIKIYOR
İhaleye çıkarılacak olan “Ilıca Termal Tatil Köyü” projesi 1. Etap anahtar teslimi yapım işi kapsamında 2 adet hamam (erkek ve bayan hamamı), aqua park, restoran, ticaret ve cami imalatlarını kapsayan bölümlere ait anahtar teslimi yapım inşaatları 07.08.2019 tarihinde saat: 10.00’da ihaleye çıkarılacaktır.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Belediyemizce ilk olarak 10.08.2016’da ihaleye çıkarılan “Ilıca Termal Tatil Köyü” projemizin ilk müteahhidinin taahhütlerini yerine getirmemesi nedeniyle 20.04.2018 tarihinde sözleşmesi fesih edilmiş ve tasfiye işlemlerinden sonra 2. defa ikmal ihalesine 08.11.2018 tarihinde çıkarılmasına rağmen ihaleye teklif veren olmaması nedeniyle yapılamamıştır.

“Ilıca Termal Tatil Köyü” projemize alınan izinler ile etaplar halinde ihaleye çıkarılması kararı verilmesinin ardından ivedi olarak bitirilebilmesi için 1. Etap anahtar teslimi yapım işi kapsamında, 2 adet hamam (erkek ve bayan hamamı), aqua park, restoran, ticaret ve cami imalatlarını kapsayan bölümlere ait anahtar teslimi yapım inşaatları 07.08.2019 tarihinde saat: 10.00’da ihaleye çıkarılmaktadır. İhalenin gerçekleşmesi sonrasında yüklenici ile yapılacak sözleşme ile projemizin 450 günde tamamlanması hedeflenmektedir.” açıklamasında bulundu.

e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :