Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ ŞEHİR MEZARLIKLARINDA BAYRAM TEMİZLİĞİ
Ramazan Bayramı öncesinde ziyaretçi akınına uğrayacak olan Şehir Mezarlıklarında Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakım, onarım ve temizlik çalışmaları başlatıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Ramazan bayramı münasebetiyle şehrin en çok ziyaret edilen bölgeleri olan kabristanlar, Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince kapsamlı bir bakımdan geçiriliyor.

Bayram öncesi mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına başladı. Çalışmalarda mezarlıkların ot temizliği, budama, yürüyüş yollarının bakımı ve temizlik çalışmaları özenli bir şekilde gerçekleştirilip bakım ve onarımı yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde yapabilecekler” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :