Hizmeti Nasıl Alırım ?
BAŞKAN AKÇADURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
T.C İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık Harekât ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer Ulu Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk T.C İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık Harekât ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer Ulu’ya eşlik etti.

T.C İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık Harekât ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer Ulu, Başkan Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “T.C İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık Harekât ve Bilgi Toplama Daire Başkanı Ömer Ulu ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk’ün nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :