Hizmeti Nasıl Alırım ?
GENÇLİK HAFTASINDA GENÇLER GEDİZ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Milli Mücadele’nin 100. Yılı nedeni ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli, Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kayak Takımı Öğrencileri ve Öğretmenleri Gediz Belediye Başkan Vekili Mehmet Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli ve Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kayak Takımı Öğrencileri ve öğretmeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkan Vekili Mehmet Demirtaş; “19 Mayıs 1919, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Atatürk, Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’da Anadolu topraklarına bastığı tarihin önemi nedeniyle de 19 Mayıs’ı Türk gençliğine armağan etti. Bu vesile ile nazik ziyaretleri için Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli ve Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Kayak Takımı Öğrencilerine ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. ”dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :