Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ’DE AKASYA AĞAÇLARI KOKULARI İLE BÜYÜLÜYOR
İlçe merkezinde Akasya ağaçları çiçek açmaya başladı. Kokusuyla çiçeği ile baharın müjdecisi olan akasya ağaçları çiçeklerini açmaya başladı.

Gediz’de yapılan bakım çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının baharda şehre ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçemizi güzel bir görünüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

Çiçeğinin hoş kokusu, arıların uğrak ağaçlarından akasya ağaçları ilçe merkezimizde ana arterlerde yol boyu çiçek açmaya başladı. İlçemize büyük güzellik katan çiçekler ve ağaçlar, çevreye yaydıkları güzel kokularla da vatandaşların beğenisini kazanıyor." dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :