Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ’DE KİLİT PARKE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın talimatlarıyla İlçemiz genelinde yol yapım çalışmaları kapsamında Uluoymak Mahallesi ve Saygılar Mahallesi’nde kilit parke döşeme ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yol yapım çalışmaları kapsamında Uluoymak Mahallesi 80.81.82.83. sokakları ve Saygılar Mahallesi 209.210.211. sokaklarında deforme olan asfalt yol sökülerek yerine kilit parke yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. İlçemiz daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmek için şehir genelinde bozuk yol bırakmamak için gayret gösteriyoruz." dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :