Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Gediz Belediyesi Personeli, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde Gediz Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Hüseyin Tüysüz,  Mehmet Demirtaş, Rıza Köylü, Şule Bilgili, Sait Aydemir, Gülşen Şener Erkan, Kazım Alan,  Belediye Personeli ve aileleri katıldı.

Verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Mübarek Ramazan ayında herkes ailesiyle bir araya gelir, bizlerde kendi çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Biz büyük bir aileyiz, iftara katılan herkese teşekkür ediyorum.

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine, ülkemize ve Gediz'e huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :