GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN BİR YENİLİK DAHA…
ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ İhtiyacı olan herkesin yanında yer alan Gediz Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Bünyesinde psikolog bulunduran Gediz Belediyesi, ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Psikolojik danışmalık hizmeti ile son yıllarda giderek artan psikolojik ve aile içi sorunların atlatılması, bu sorunlara çözüm odaklı yaklaşılması konusunda bireylerin desteklemesi amaçlanıyor.

Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu Psikolog & Aile Danışmanı Emine Aras, Gediz Belediyesi bünyesinde tüm Gediz halkına psikolojik destek vermeye başladı. Belediyemizin ücretsiz olarak vermiş olduğu hizmetten faydalanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Belediye Hizmet Binamıza bekliyoruz.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Belediyemiz psikolojik danışmanlık birimi; Aile Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık, Psikolojik Testler ve Ölçekler, Çocuk Ergen Danışmanlığı konularında hizmet verecek. Psikoloğumuz çocuk ve ergenler için hazırlanan gelişim gözlem formları doğrultusunda bireysel çalışmalar planlayacak. Çocuğun büyüme sürecinde yaşadığı krizleri bir soruna değil fırsata dönüştürmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda yetişkinler için de hayatın akışında ortaya çıkabilecek sorunlarla baş etmekte zorluk yaşayan vatandaşlarımıza destek vermeyi hedefliyoruz. Sağlıklı birey kavramı, bedenen ve ruhen sağlıklı olmak anlamını taşıyor. Daha mutlu daha huzurlu bir kent yaratmak için çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Gediz Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Psikolog Emine Aras, desteğe ihtiyacı olan tüm Gediz halkını bekliyor.

Psikoloğumuzdan destek almak isteyen vatandaşlarımız Gediz Belediyesi’nin 412 44 44 telefon numaralarından ulaşarak veya şahsen Belediye Hizmet Binası girişinde bulunan Beyaz Masa’dan hafta içi günlerde randevu oluşturabilirler.