Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ
Gediz Belediyesi’nin iftar programları kapsamında, Gediz’de yaşayan engelliler ve engelli aileleri ile birlikte Gediz Kültür Merkezi’nde iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyeleri Bünyamin Özer, Sacit Sayın, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Hüseyin Tüysüz,  Mehmet Demirtaş, Rıza Köylü, Şule Bilgili, Sait Aydemir, Gülşen Şener Erkan, Kazım Alan, Beyazay Derneği Gediz Şubesi Temsilcisi Mevlüt Ayyüz, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Belediye işlerinin takibi için Ankara’da bulunan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın selamını ileterek sözlerine devam eden Gediz Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz; “İftar sofralarında vatandaşlarımızla bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Onbir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Engelli kardeşlerimizle, onların aileleriyle bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için sevinçliyiz. Sizlere her daim ayıracak vaktimiz var, kapılarımız sonuna kadar açık.

Davetimize icabet ederek iftar yemeğimize katılan engelli kardeşlerimiz ve ailelerine gönülden teşekkür ediyor, mağfiret ve bereket ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın tüm İslam âlemine, ülkemize ve Gediz'e huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :