ENGELLİLER GEDİZ BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL YEMEĞİNDE BULUŞTU
Gediz’de 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri Gediz Belediyesi Kültür Merkezi’nde; Gediz Belediyesi’nce engelli ve ailelerinin onuruna verilen “Dünya Engelliler Günü Geleneksel Yemek Programı” ile devam etti.

Düzenlenen programa Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Gökhan Dağılgan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Daire Amirleri,STK Başkanları, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri, Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Meretük, Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şube Başkanı Mevlüt Ayyüz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Öğretmenler, Engelli Vatandaşlar ve Aileleri katıldı.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan’ın konuşmalarının ardından Almanya da faaliyet gösteren Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri tarafından İlçemizdeki engelli vatandaşlarımız için toplanan akülü araç ve tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engellilerimize protokol üyeleri tarafından hediye edildi.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Meretük’e ilçemizdeki engelli vatandaşlara yapmış oldukları yardımlar için teşekkür plaketi takdim edildi.

Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şube Başkanı Mevlüt Ayyüz ve Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen program için Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Meretük’e  teşekkür plaketi takdim edildi. Günün anısına çekinilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.