GEDİZ TARHANA FESTİVALİ TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI KAYITLARI BAŞLADI
Gediz’de tarhana pişirme yarışması kayıtları başladı.

Gediz Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan Tarhana Pişirme Yarışması için kayıtlar alınmaya başlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “ Tüm Dünyayı etkisi altına alan korona virüs Pandemi kısıtlamalarının bitmesiyle birlikte ilçemizde kültür, sanat, eğitim, spor gibi pek çok alanda faaliyetimize devam ediyoruz. Korona virüs salgını sebebiyle ertelemiş olduğumuz Gediz Tarhana Festivalini bu yıl 24-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenleyerek ilçemizin adını ve kültürünü tanıtmaya devam edeceğiz.

Birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı festivalde Gediz Belediyesi ile S.S. Gediz Elif Ana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi iş birliğinde gerçekleşecek olan Tarhana Pişirme yarışmasında birinciye İki Bin 500 TL+Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi'nde 3 gün tatil, ikinciye Bin 500 TL+Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi'nde 2 gün tatil, üçüncüye ise 1000 TL+Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi'nde 1 gün tatil ödülü verilecek. Tarhana pişirme yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın en geç 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar isimlerini Gediz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yazdırmaları gerekmektedir. Geleneksel Gediz Tarhana Festivalimize; tüm Kütahyalı hemşerilerimizin yanında tüm esnaf ve vatandaşlarımızı davet ediyorum." dedi.

#gedizbelediyesi #gediztarhanafestivali