BAŞKAN AKÇADURAK, BİRİM MÜDÜRLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediyesi Birim Müdürleri ile değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkanlık makamında düzenlenen toplantıya Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Birim Müdürleri katıldı.

Belediye Birim Müdürlerini tek tek dinleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Başkan Akçadurak konuşmasında; “ilçemiz adına faydalı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Düzenlenen toplantılarla birim hizmetlerimizin çalışmaları hakkında bilgiler alıp, Hemşerilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz.Gediz Belediyesi Ailesi olarak birim müdürlerimizin ve personellerimizin çalışmalarını takip ediyor, kendilerine yapacakları işlerde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.