BAŞKAN AKÇADURAK, KAZA YAPAN HOCA ve ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz-Bursa Karayolu’nda trafik kazasında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan İlçe Müftümüz Nurullah Koçhan, Kurs Hocaları ve Öğrencileri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane ziyaretine, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tüysüz ve Mehmet Demirtaş’ta katıldı.
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, kaza sonrası yaralanan hocaları, öğrencileri ve ailelerini tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Durumları ile ilgili doktorlardan bilgi alan Başkan Akçadurak, Can kaybının olmadığı trafik kazasında vatandaşlarımızın durumlarının iyi olduğunu, hayati tehlikesi bulunmadığını belirterek, İlçe Müftümüz Nurullah Koçhan’a, Bodur Camii Müezzini Hakan Özalp’a, Fatih Cami İmam’ı Ömer Karaaslan’a, Hafızlık Kuran Kursu Hocalarımız Halil Kulalı ve Vildan Solak’a, Öğrencilerimize ve araç şoförümüze acil şifalar diledi.