ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ve KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİ,İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ MURATDAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi heyeti, Muratdağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İncelemelere, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Orman Bölge Müdürlüğü İzin İrtifak Şube Müdürü Savaş Serdar Ateş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Muammer Özer, İl Özel İdaresi Heyeti, Gediz İlçe Orman Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz İlçe Orman Müdür Yard. İzzet Akgün, Serbest Orman Mühendisi İsa Kolay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş ve Kayak Federasyonu Kütahya İl temsilcisi Ayhan Keskin katıldı.

Ziyarette heyet, Bölgemizin parlayan yıldızı Muratdağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi’nde yapılan yatırımlar hakkında Başkan Akçadurak tarafından bilgi alarak, yapılması planlanan çalışmaları yerinde incelemelerde bulundular.