BAŞKAN AKÇADURAK LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER BAŞARILAR DİLEDİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Akçadurak yayımladığı mesajında; “Gençlerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları sınavda başarılı olacaklarına inancımız tamdır.

Sevgili öğrenciler, Her biriniz elinizden gelen çabayı göstererek bu sınava hazırlandınız. Her zaman yanınızda olan tüm sevdiklerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlarımızın inşası yolunda size yol göstermeye devam edeceğiz. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. Heyecanınızı paylaşıyor, sınavda başarılı olmanızı ve hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum.” dedi.