BAŞKAN AKÇADURAK; 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ÖZEL EĞİTİM VE UYGULAMA OKULU’NDA DÜZENLENEN, 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda engelli vatandaşlara özel program düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda özel program düzenlendi.

Programa, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Daire Amirleri, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu sebepten dolayı bizim engelli kardeşlerimizi sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalıyız. Engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyor; aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam ve engelsiz bir dünya dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programda, okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu mini ritim grubunun konseri, halk oyunu gösterileri ve keman ve ritim eşliğinde sway ve perhaps şarkıları izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.