YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANLARI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Almanya’da faaliyet gösteren Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan, Başkan Yrd. Ahmet Özcan, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Meretük ve Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şubesi Temsilcisi Mevlüt Ayyüz, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Muretük ve Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şubesi Temsilcisi Mevlüt Ayyüz’ün nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Derneklerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.