Bilgi Edinme X
YARDIMLAŞMA ve DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANLARI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Almanya’da faaliyet gösteren Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan, Başkan Yrd. Ahmet Özcan, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Meretük ve Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şubesi Temsilcisi Mevlüt Ayyüz, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Almanya Kayaköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Algan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Almanya V-Adigey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şekip Muretük ve Türkiye Beyazay Derneği Gediz Şubesi Temsilcisi Mevlüt Ayyüz’ün nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Derneklerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :