Hizmeti Nasıl Alırım ?
AK PARTİ İLÇE KADIN KOLLARI’NDAN, BAŞKAN AKÇADURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette; Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Rıza Köylü ve Şule Bilgili eşlik etti.

Yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akbulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :