Hizmeti Nasıl Alırım ?
İHH İNSANİ YARDIM DERNEĞİ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, Kütahya İHH Teşkilat Başkanı Mustafa Sağdıç, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Akça, Kütahya İHH Arama Kurtarma Başkanı Ali Telli, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gezen, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüleri, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, Kütahya İHH Teşkilat Başkanı Mustafa Sağdıç, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Akça, Kütahya İHH Arama Kurtarma Başkanı Ali Telli, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gezen, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüleri,  Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete; AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan’da katıldı.

Yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, Kütahya İHH Teşkilat Başkanı Mustafa Sağdıç, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Akça, Kütahya İHH Arama Kurtarma Başkanı Ali Telli, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gezen, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllüleri Başkan Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, dernek çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar, Kütahya İHH Teşkilat Başkanı Mustafa Sağdıç, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Ahmet Akça, Kütahya İHH Arama Kurtarma Başkanı Ali Telli, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gezen, Gediz İHH İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllüleri’nin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gediz’de yeni kurulan İnsani Yardım Derneği’nin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :