Hizmeti Nasıl Alırım ?
MİLLETVEKİLİ AHMET TAN ve BAŞKAN AKÇADURAK, MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Hüseyin Tüysüz ve Sait Aydemir, Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 31 Mart Yerel Seçimlerden sonra göreve başlayan mahalle muhtarı ile bir araya geldi. İlk olarak ilçedeki merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Mahalle muhtarlıklarına yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlara yeni dönemin hayırlı olmasını temenni eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Muhtarlıklar bizim için çok önemlidir. Bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini, ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişi, o mahallenin muhtarıdır. Mahalle sakinlerimizle belediyemiz arasında köprü oluşturan Muhtarlarımız vatandaşların isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve İlçemizde yaşamaktan mutlu olabilmeleri için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili-MKYK Üyesi-KİT Komisyonu Üyesi Ahmet Tan konuşmasında; “Muhtarlarımızın bizlere olan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıkları ve yapacakları destek ve katkılar sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerin fikir ve önerileri bizler için çok önemlidir. El ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muhtarlarımızdan habersiz her hangi bir sorunu çözmemiz mümkün değil. Bizler siyasetçiler olarak; Türkiye’deki yaşam standartlarını yükseltmek adına mücadele ediyoruz ve bugüne kadar gerekli düzenlemeleri yaptık. Bizler muhtarlarımız gibi gece gündüz demeden ülkemizin, bölgemizin ve güzel ilçemizin huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :