Hizmeti Nasıl Alırım ?
AY YÜZLER ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ay Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ay Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Başkan Akçadurak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Ay Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :