ZAFER HAVALİMANI YETKİLİLERİ’NDEN, BAŞKAN AKÇADURAK’A ZİYARET
Zafer Havalimanı Türkiye Hava Yolları İstasyon Şefi Erhan Bulut ve Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Zafer Havalimanı uçuşları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Zafer Havalimanı Türkiye Hava Yolları İstasyon Şefi Erhan Bulut ve Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal tarafından Başkan Akçadurak’a Türk Hava Yolları maket uçağı hediye takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak; “Zafer Havalimanı Türkiye Hava Yolları İstasyon Şefi Erhan Bulut ve Zafer Havalimanı İşletme Şefi Ali Ersan Altundal’ın nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa