Bilgi Edinme X
BAŞKAN AKÇADURAK, SOFTEKS AYTUĞ ÇORAP FABRİKASINI ZİYARET ETTİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Eskigediz’de bulunan Softeks Aytuğ Çorap Fabrikasını ziyaret etti.

Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Sait Aydemir’in eşlik ettiği ziyarette Softeks Aytuğ Çorap Fabrikası yetkilisi Orhan Avcı ile görüşen Başkan Akçadurak, fabrikanın durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Akçadurak; “Softeks Çorap Fabrikası güzel işler yaparak ilçemiz ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Softeks Aytuğ Çorap Fabrikasının çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonrası Softeks Aytuğ Çorap Fabrikası yetkilisi Orhan Avcı, nazik ziyaretleri için Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :