GEDİZLİ ŞEHİTLER ANISINA SPOR TURNUVALARI SONA ERDİ
Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediyesi, Gediz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği işbirliği ile Gedizli Şehitler anısına spor turnuvaları finali yapıldı.

Gediz Şehitleri Anısına düzenlenen turnuva, J.Çvş. Şehit Hüseyin Gürlekli Anısına Voleybol, Şehit Uz.Çvş. Muhammet Yılmaz Anısına Masa Tenisi, Şehit P.Çvş. Ali Kazankaya Anısına Badminton, Şehit Komiser Yrd. Cavit Kaçmaz Anısına Kort Tenisi turnuvaları yer aldı.

Düzenlenen törene Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Belediye Meclis Üyeleri, Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, Şehit Komiser Cavit Kaçmaz’ın ailesi, J.Çvş. Şehit Hüseyin Gürlekli’nin ailesi, Şehit Uz.Çvş. Muhammet Yılmaz’ın ailesi, Şehit P.Çvş.Ali Kazankaya’nın ailesi , sporcular ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Aydemir Kazan ve Selçuklu MTAL arasında gerçekleşen voleybol final müsabakası sonucunda Aydemir Kazan 3-2’lik skorla turnuva birinciliğini kazandı.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuva kupa töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Şehitlerimiz anısına Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Şehitlerimizin ailelerine protokol üyeleri tarafından çiçek takdimi yapılarak, Ödül töreni akabinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile turnuva sona erdi.

Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Başkan Akçadurak; “Gedizli Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. İnşallah bu turnuvaları tüm şehitlerimizin adını vererek her birini saygıyla yâd ederek geleneksel hale getireceğiz. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Böylesi güzel bir o kadar da anlamlı organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulund