MURAT DAĞI BARAJI GEDİZ’İMİZE HAYIRLI OLSUN
2022 yılı için yatırım programına alınan 220 Milyon TL yatırım bütçesi ile 31 bin 450 dekar araziyi modern sulama sistemine kavuşturacak olan Murat Dağı Barajının ikmal ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde yapılacaktır.

Barajın bölgemiz ve İlçemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,  “Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan barajın tamamlanmasıyla 31 bin 450 dekar zirai arazi suyla buluşacak. 220 milyon TL yatırım bütçesi ile Murat Dağı Barajını İlçemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Prof.Dr.  Vahit Kirişçi’ye,  önceki Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli ‘ye,  DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’a, Kütahya Valimiz Ali Çelik’e, İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun’a, Milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, İlçe Başkanımız Mehmet Erkan ve AK Parti Gediz İlçe yönetimine emek veren herkese şehrimiz ve bölgemiz adına şükranlarımı sunuyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  dedi.