GEDİZ’DE DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ VE HAFTASI KUTLANDI
21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Dayınlar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutan Jan. Üsteğmen Yaşar Türker, Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Belediye Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan, İlçe Daire Amirleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın’ın günün anlam ve önemine dair konuşmasının ardından Dayınlar İlkokulu 2-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiirler okundu.

Dayınlar İlkokulu 2-A Sınıfı öğrencilerinden Muhammed Mirza Güneş’in sunuculuğunda, Ayşe Kübra Yıldız’ın “Günün anlam ve Önemini anlatan konuşması, Ebru Işık’ın “Meyve Ağacı” şiiri, Emin Varoğlu’nun “Orman” adlı şiiri, Fatıma Zehra Kartal’ın “Ormanı Bekçi değil, sevgi korur.” Adlı şiirini okumasının ardından Gediz Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın tarafından Muğla ve Antalya’da çıkan orman yangınlarında söndürme çalışmalarında katkılarından dolayı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a, Gediz Belediyesi Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan’a, AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kanyılmaz’a, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan’a, Erdoğmuş Köyü Muhtarı Mehmet Aktürk’e ve ATIL-AL Madencilik adına Emrah Yıldırım’a, teşekkür belgesi takdim etti.

Etkinlik protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından okul bahçesine Mavi Ladin, Sedir, Çınar Yapraklı Akça Ağaç ve Hünnap fidanlarının dikilmesiyle sona erdi.