Hizmeti Nasıl Alırım ?
GEDİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE BÜYÜME DEVAM EDİYOR
Gediz Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap kamulaştırma çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 60 bin metrekarelik alan kamulaştırılarak Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcıların hizmetine sunuldu.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Organize Sanayi Bölgemizin 1. Etabında 4 tane boş parsel kalmasından dolayı yeni yatırımcılara yer gösterebilmek adına kamulaştırma işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. 2. Etap genişleme sahasında ilk etapta 60 bin metrekare alanın kamulaştırılmasının yapılması için başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yeni sanayicilerimize bu alanın tahsisleri yapılacaktır.

Gediz Belediyesi olarak Gediz OSB’nin Kamulaştırma işlemlerinin çok kısa sürede tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Gediz sanayisinin çok daha hızlı bir şekilde gelişmesini sağlamak, markalaşmak, hem sanayicilerimizin hem de işçilerimizin daha nezih bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizlerin asli görevidir. Biz şehrimizin ve ülkemizin gelişip kalkınmasını, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını arzu ediyoruz. Sanayide, tarımda, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve diğer alanlarda daha yaşanılabilir bir Gediz için hep beraber gece gündüz çalışıyoruz. Gediz’imize yeni yatırımcıların gelmesi için tüm gayretimiz ile çalışıyoruz. Yer teslimi yapılan yatırımcılarımıza hayırlı olsun.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :