Hizmeti Nasıl Alırım ?
BAŞKAN AKÇADURAK’IN 12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI;

Büyük şair Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşı; özgürlüğümüzün simgesi, vatan ve bayrak sevgisinin en güzel ifadesi, topraklarımıza göz dikenlere milletimizin yükselen gür sesi, vatan topraklarının ebediyen işgale uğramayacağının güvencesidir. İstiklal Marşı, bu mukaddes toprakların bağımsızlığı için kendini feda edenlerin, gül bahçesine girercesine şehitliğe koşan kahramanların arkasından yazılmış bir destandır.

İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921 tarihinde kabulünün yıl dönümünü kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün İstiklal kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Muharrem Akçadurak

Gediz Belediye Başkanı

Haberin Diğer Resimleri
e-Belediyeye Giriş Yap
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mah. Cumhuriyet Cad. No:4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2018 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :